Tack för gåvan!

Jag var med och svarade på frågeformuläret på psoriasiskoll.se och som tack fick jag hemskickat en gåva i form av Dermalex repair hudkräm 150 gram :)
Jag fick ett mail där de bad mig skicka in mitt namn och adress och nu fick jag gåvan samt ett inbetalningskort om man vill vara med i PSO-förbundet (funderar på att eventuellt bli det igen) och lite information om dem!
 
Ha en fin dag allihop :)
Kram, Jenny

Min psoriasis mår bra av solen samt har jag börjat med Enalapril

Är så glad för att min psoriasis är så mild just nu tack vare att jag exponerar benen och armarna för solens varma goa strålar så mycket som möjligt och det ger resultat.
Psoriasisen är ljusröd och på vissa ställen på armarna där jag blivit som mest solbränd är pigmenten nästan vita där psoriasisen är och utslagen har minimalt med fjäll just nu :)
Jag har börjat behandlingen i måndags med Enalapril, det tar cirka 14 dagar innan man ser resultat så det är därför som jag ska på återbesök hos min läkare för ytterligare blodprover samt blodtrycksmätning, Enalapril vidgar blodkärlen så att blodtrycket blir lägre.
 
Ha en fin och härlig dag!

Kram, Jenny
 

Enalapril

I onsdags var jag på den tredje blodtryckskontrollen och värdet var fortfarande 150/105 så jag pratade med min läkare igår och jag ska bli insatt på Enalapril.
Jag börjar med den lägsta dosen 5 mg så ska det utvärderas sedan för att se om det räcker med den dosen eller om man behöver öka den ytterligare.
Innan man börjar med den tabletten som ska tas en gång om dagen så ska det tas ett blodprov samt ska man ta ett blodprov till när det har gått 14 dagar efter att man börjat äta Enalapril.
 
Ut och njut i solen :)
 
Ha det så bra så länge!

Kram,
Jenny